Galerija

Galerija

Galerija fotografija Beto Torti i Kolača

Beto Torte i Kolači s ponosom predstavljaju galeriju fotografija s posebno ukrašenim tortama.
U dosadašnjem iskustvu možemo se pohvaliti s preko 1000 različito ukrašenih torti. Našu galeriju smo podjelili po kategorijama tako da možete posebno pogledati torte po narudžbi, torte ukrašene našim hostijama, torte za sve Vaše svečane prigode te simpatične torte povodom momačke / djevojačke zabave. Za Vas smo također pripremili galeriju izrade Beto sladoleda te fotografije sa izleta u Gorski Kotar odakle nabavljamo svježe voće.

Ispunjavamo sve Vaše želje i nema tog dizajna koji za Vas ne možemo napraviti. Na Vama je samo da dođete s idejom, a mi zavrćemo rukave i hvatamo se posla.

Svaka torta je personalizirana i svježe napravljena samo za Vas. Osim predivno ukrašene torte, najfinijeg je okusa, a u našim galerijama možete pogledati kakve smo torte do sada napravili te dobiti ideju za vlastitu tortu ili izabrati istu takvu. Nema te prigode za koju Beto ne može osmisliti i napraviti tortu: rođenje, rođendani, krštenje, pričest, krizma, diplome, vjenčanje, godišnjice te sve ostale.
Osim naših galerija fotografija, također možete pogledati našu video galeriju u kojoj možete vidjeti kako se u Betu ukrašavaju torte.

Beto je uz Vas kroz cijeli Vaš život, u svim lijepih prigodama i prilikama.