Video galerija

Galerija

Video galerija – Kako se u Betu proizvode slastice

Za Vas smo pripremili video galeriju u kojoj možete vidjeti kako se u Betu proizvode naše slastice i zašto su tako fine. Pogledajte i naše galerije fotografija.

U našoj video galeriji možete vidjeti kako se proizvodi Sacher torta te naučiti male trikova velikih majstora. Također možete vidjeti kako ukrašavamo naše torte s hostijama, a katalog hostija sa posebno odabranim fotografija pogledajte na stranici sa hostijama.


Ukrašavanje torte hostijom

Naše hostije su jako popularne kod ukrašavanja torte. Osim fotografija koje imamo u našem katalogu hostija, na Vašoj torti se može naći bilo koja fotka koju Vi osobno odaberete. Sve što je potrebno je, uz narudžbu, poslati nam i fotkicu, a Beto ispunjava sve Vaše želje. Zamislite izraz lica Vašeg unuka ili djeteta kada za svoj rođendan dobije na poklon tortu s njegovim najdražim likom iz crtića ili izraz lica Vaše supruge kada na njenu rođendansku tortu stavite njenu najdražu fotografiju obitelji. Sve što je potrebno je malo maštovitosti i poznavanje osobe kojoj poklanjate tortu, a ako nemate vlastitu ideju uvijek je možete dobiti iz našeg kataloga. Dobra vijest je što možete naručiti samo hostiju, bez torte. Tortu možete sami napraviti te staviti našu hostiju na tortu i ukrasiti je.


Beto kremšnite

Naše kremšnite su omiljene među našim gostima. A sada možete vidjeti kako se kremšnite proizvode. Tajna naših kremšnita je u sočnoj i čvrstoj kremi. Kolač je jednostavan za napravit, a toliko ukusan i omiljen kod većine ljudi. Dođite u Beto u uvjerite se u odličan okus i izgled naših kremšnita.


Kako se u Betu prave Sacher torte

U ovom videu možete vidjeti koji je postupak pri pravljenju Sacher torte. Vjerujemo da će Vam ovaj video biti poučan i da će Vam pomoći kada kod kuće budete radili Sacher tortu u vlastitom aranžmanu. Ili jednostavno možete doći u Beto i probati našu.


Kako radimo Beto biskvite

Pogledajte naš video o Beto biskvitu. Mnogi nas pitaju da li sami radimo biskvite za torte i kolače. Zato smo odlučili snimiti jedan kratak video klip u kojem možete vidjeti kako nastaju biskviti za Vaše omiljene torte i kolače. Postupak je uvijek isti, samo je razlika u sastojcima koji su uvijek svježi i prirodni. Sada imamo dokaz da Beto svoje biskvite sam proizvodi.


Kako pravimo sladoled u betu

Dragi naši, odlučili smo podijeliti s Vama video u kojem možete vidjeti na koji način proizvodimo sladoled u Betu i otkriti Vam tajnu zašto je naš sladoled toliko ukusan. E pa tajna je u velikom udjelu svježeg prirodnog voća. Naše jagode nisu tvorničke jagode, nego ih nabavljamo ravno s plantaže jagoda iz Gorskog Kotara. Sve ostalo voće je također prirodno i svježe, a upravo je to razlog zašto naš sladoled vole i mali i veliki. Osim svježeg voća imamo velik izbor okusa, a volimo i eksperimentirati s novim okusima sladoleda. Zato se nemojte čuditi ako svake godine u ponudu dodamo neki novi, zanimljivi okus.