O nama

O betu

Saznajte sve o nama

Dobrodošli u Beto svijet. Na ovoj stranici naći ćete sve potrebne informacije o nama, našim slasticama, načine na koje ih pripremamo i kako ih sve možemo ukrasiti. Nadamo se da će Vam se svidjeti sve što smo Vam pripremili.

Nalazimo se u samom centru Matulja i postojimo skoro cijelo desetljeće. Počeli smo kao caffe bar, no strast prema slasticama povela nas je u drugom smjeru. Imamo viziju koju želimo slijediti, a to je da ne želimo biti tvornica kolača. Želimo stvarati vrhunske slastice koje će voljeti djeca i odrasli.

Pripremanje torti, kolača, sladoleda i ostalih slastica je zahtjevan posao, ali radimo ga s ljubavlju. Jako smo ponosni na naše proizvode, ali ne stajem na tome. Stalno smišljamo nove vrste ukusnih torti, kolača i sladoleda, kako bi iznenadili naše vjerne goste, a stare kolače i torte pokušavamo svakim danom usavršiti kako bi bili sve bolji i ukusniji. Želimo Vam ponuditi savršenstvo okusa i izgleda, sve u jednom.

Iako od samoga početka radimo na kvaliteti, 2010 godine uveli smo HACCP sustav kvalitete u svoje poslovanje, kao jamstvo vrhunske kakvoće namirnica koje koristimo pri izradi slastica.
Puno ulažemo u rast i razvoj poslovanja. Smatramo da naša vizija i ljubav prema poslu koji radimo zahtjeva određenu prezentaciju, image, i vidljivost na tržištu. Konstantno ulažemo u nove stojeve, kupujemo samo vrhunski materijal i namirnice za izradu slastica te pokušavamo svakim danom, svakom novom idejom biti sve bolji i bolji. 2010 stvorili smo službeni logo Beto slastica. Investiranjem u branding Beta te cjelokupnu vizualizaciju željeli smo postići prepoznatljivost na tržištu i odmaknuti se korak ispred konkurencije.

Za kraj možemo samo reći da se nadamo da ćete uživati u našim tortama i kolačima i da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja i želje. Jer tu smo zbog Vas.