Sladoled

Sladoled

Najfiniji sladoled u gradu.

Jeste li znali da su istraživanja dokazala da sladoled izaziva osjećaj sreće? Čak su otkrili da sladoled od vanilije ima vrlo brz učinak na dio mozga koji reagira na ugodne okuse.
Beto u svojoj ponudi ima veliki izbor okusa sladoleda… Ovo su samo neki od njih: vanilija, stracciatella, cookies, cherry mania, kinder, pistacio, naranča, čokolada i ferrero. Na Vama je da odaberete okus koji Vam se najviše sviđa i prepustite se ovim slatkim užicima.A Vas sigurno zanima i kako radimo sladoled u Betu i zašto je tako ukusan? Tajna je u prirodnom voću i radu s puuuuno ljubavi. Napravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka koji sadrže velike komade pravog voća talijanskog proizvođača MEC3 i mlijeka.

Svake godine na proljeće kada je sezona branja jagoda, Beto odlazi u Gorki Kotar po prirodne jagode jer našim klijentima želimo ponuditi samo vrhunske proizvode. U našim sladoledima nalazi se pravo voće koje kupujemo na plantažama voća. Svake godine organiziramo jedan mali izletić i posjetimo plantažu jagoda u Gorskom Kotaru. Kako smo se proveli na izletiću 2011. godine možete pogledati u našoj “Izletić 2011” galeriji fotografija.


U svakom slučaju zaslužuju jedan veliki mmmmmmm! Dođite i isprobajte neki od sladoleda, sigurni smo da ćete uživati.
Vidimo se u Betu!